Má ještě někdo pochyby, že to je jasný cílený útok EK na střelce?
Napřed odzbrojovací směrnice, pak zákaz olova, a teď chtějí zakázat i „hliněné/asfaltové holuby“.
Protože Liga Libe denně sleduje hrozící nebezpečí, a hájí naši příznivou legislativu, jako první přinášíme znepokojivou zprávu.
Evropská komise žádá „revizi restrikce“, přeloženo pro laika z pokrytecké „úřední bruselštiny“: mají obavy a chtějí revizi restrikce = zákaz.

https://echa.europa.eu/…/committees-raise-concern-over…

Vědecký orgán chemické agentury Evropské komise ECHA se obává, že „hlinění/asfaltoví holubi“ obsahují polycyclic aromatic hydrocarbons, a že to může způsobovat rakovinu.

Samozřejmě zákaz asfaltových holubů neproběhne ze dne na den, ale nejspíše bude trvat pár desítek měsíců, jako obvykle proběhne náležité fraškovité vědecké posouzení, fraškovitá veřejná konzultace s laickou a odbornou veřejností, aneb euromlýny melou pomalu, ale jistě…

Liga Libe samozřejmě jako vždy udělá vše, co je v našich silách, abychom dalšímu paskvilnímu zákazu zabránili a zabránili tak i praktickému zániku brokových sportovních disciplín v případě úplného zákazu olova i asfaltových terčů.

Myslíte, že špičkoví brokoví střelci a naši olympionici, budou vůbec ve světě ještě konkurenceschopní, když mají za léta vše dokonale vyladěné, jsou zvyklí trefovat 100 ze 100, a najednou se jim totálně změní špičkové parametry na mizerné ne-olověné střelivo i ne-hliněné terče?

2 comments

  1. Práce Ligy Libe zcela odpovídá mým představám při prosazování svých názorů a proto jim i nám příznivcúm, jen tak dál!!!!!!!!!!! Už bylo dost Bruselu. OUR COUNTRY FIRSTY, BRUXELLES. S.L.

  2. Zánik svobody si vykračuje za břeskné ódy na radost po asfaltové silnici do otroctví dobra naplněného restrikcemi!🤔

Napsat komentář

Discover more from Liga Libe

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading