Od naší ligové kolegyně Karly: „Míří naše země, Česká republika, k počtu 500 000 držitelů zbrojního průkazu?“
V Evropě nyní běžící válka, dramaticky zvýšila počet zájemců o vydání zbrojního průkazu. Dle odborného, erudovaného odhadu, tento nárust je o 30% až 50% vyšší, než v době před válkou. V současné době je v ČR více než 307 000 držitelů zbrojního průkazu, mezi těmito držiteli je pak více než 925 000 ks legálně držených zbraní.
Pokud aktuální válečný konflikt bude i nadále vést naše občany k oprávněnému, obrovskému zájmu o možnost legální obrany sebe i svých blízkých, a docílíme-li tak budoucně počet např. 500 000 držitelů zbrojního průkazu, bude to nesmírný potenciál. Potenciál, ještě vyšší než nyní, nejen co se týče „vlivové a volební obce.“ Ale především, vzhledem k současnému dění, potenciál pro obranu naší vlasti, skrze branně-bezpečnostní rezervy, skrze aktivní zálohy, atd. Znamenalo by to, že při počtu obyvatel 10 515 669 (stav k 31. 12. 2021) a při budoucím možném stavu např. 500 000 držitelů zbrojního průkazu, by zbraň u sebe legálně nosil každý 21. občan (!!) „na ulici.“
„…Nemůžeme napadnout americkou pevninu. Tam je puška za každým stéblem trávy. Admirál Isoroku Jamamoto …“
„…Si vis pacem, para bellum. Kdo chce mír, chystá se na válku. Publius Flavius Vegetius Renatus…“
V naší zemi, v České republice, navždy: MOLÓN LABE!

2 comments

  1. Dorý den a skvělá zpráva.Jenom škoda že lidi jsou otupělí ze sledování televizního odpadu a probudili se až ted. Je třeba abychom udrželi demokracii a svobodu slova je volit vlastenecké hnutí a ne podvodné pěti ,šesti
    a jiné koalice které nasazují asociální program bezmozkú z bruselu a jejich pomatený greendeal kterým snad úmyslně nastartovali krizi v Evropě.V současné situaci kdy každý stát v evropě kope za sebe a skupuje pšenici a jiné komodity,tak vláda jede dál dle bruselských notiček zřejmě a naši lidem je bruselsky naznačeno že múžou chcípnout.Já osobně trvám na demisi vlády a tyto odborníky ihned zneschopnit.Doufám že příští premiér bude vlastenec jako pan Okamura.

  2. Faic Vratislav- nemáte vůbec pravdu. Konečně máme dobrou vládu a Kadimůra brzy dopadne jako Kotleba. Adorování proruského trola bude brzy trestným činem.

Leave a Reply

Discover more from Liga Libe

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading