DÚLEŽITÉ!!!
Už jste taky poděkovali poslancům za úterní hlasování o vyřazení implementace paskvilní odzbrojovací směrnice EU ve sněmovně?
Ukažme, že jako voliči neumíme jen nadávat a mrskat bičem, ale umíme cukr a pochválit politiky, když je za co. Ono pocit vděčnosti občanů je často pro politiky cennější a více zavazující motiv než hrozby.
Prosíme každého, kdo má pár minut času, aby poslal svým slovy poděkování své oblíbené straně nebo i všem (ale ne hromadně, neb neosobní e-maily nemá rád nikdo). Klidně uveďte svoje důvody, proč jste rádi, že nepodpořili implementační novelu, ujistěte partaj o vaší podpoře za 3 týdny ve volbách, oceňte odvahu, protože v jiných státech implementují, dokonce včera odhlasovali „kompromis“ i poslanci v tolik skloňovaném Švýcarsku

Vyhráli jsme prozatím bitvu, ale nikoliv válku o zachování práv slušných občanů. Hlas rozumných poslanců, kteří se zastanou nás – legálních držitelů zbraní, budeme totiž potřebovat i nadále k odvracení všech dalších přeregulačních tlaků, které jsou před námi.

A nyní kontaktní e-maily:
ANO:
babisa@psp.cz ; babis@anobudelip.cz ; richter@anobudelip.cz ; kubovicova@anobudelip.cz ; vorechovsky@anobudelip.cz ; vondracekr@psp.cz

ODS:
fialap@psp.cz ; hk@ods.cz; jan.koci@ods.cz; jana.havelkova@ods.cz ; cernochovaj@psp.cz

Piráti:
ivan.bartos@pirati.cz ; info@pirati.cz; michal.jokes@pirati.cz

SPD:
okamurat@psp.cz ; info@spd.cz ; kotenr@psp.cz

ČSSD:
hamacekj@psp.cz ; vanar@psp.cz ; chovanecm@psp.cz

KSČM:
vojtech.filip@kscm.cz ; filipv@psp.cz ; info@kscm.cz

KDU ČSL:
belobradekp@psp.cz ; info@kdu.cz; media@kdu.cz; malekr@psp.cz

TOP 09:
Jiri.Pospisil@top09.cz ; info@top09.cz; lenka.brandtova@top09.cz

STAN:
petr.gazdik@stan.cz ; info@stan.cz

www.psp.cz

Leave a Reply

Discover more from Liga Libe

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading